Informační systém ENTRY – semináře leden 2016 a upgrade 12/2015 a 1/2016

Zveme Vás na naše tradiční semináře HJ-SOFT na téma „Účetnictví, daňová evidence a mzdy v roce 2015 a 2016″, které se uskuteční v prostorách lanškrounského kina, a to v termínech:
14.1.2016 (čtvrtek) v 8,30 hod. – Účetnictví a Daňová evidence (lektor Ing. Karel Novák)
15.1.2016 (pátek) v 8,30 hod. – Mzdy (lektor Ing. Jan Jón)

Z organizačních důvodů je nutné se na semináře předem přihlásit a to telefonicky, e-mailem nebo přiloženou přihláškou.

Kromě již standardních každoročních úprav, spočívajících v přípravě nových daňových formulářů včetně tvorby XML souborů, bude stěžejní legislativní změnou připravovaných upgradů nová povinnost pro plátce DPH, tj. povinnost podávat od 1.1.2016 tzv. Kontrolní hlášení. První hlášení se budou podávat v únoru (nebo v případě fyzických osob čtvrtletních plátců v dubnu) a budou muset být podávána výhradně elektronickou formou.

V přípravě Kontrolního hlášení zdaleka nejde „pouze“ o naprogramování akce pro tvorbu vlastního XML souboru hlášení. Naopak, seznam údajů a detailních záznamů v hlášení si vyžaduje i podstatné úpravy účetních aktualizací v ENTRY a bude klást nároky i na způsob pořizování dat účetními, které možná leckdy budou muset změnit jejich zvyklosti v pořizování daňových dokladů.

Tyto změny aktualizací detailně konzultujeme s daňovými poradci, abychom naprogramovali takové řešení pořizování nových údajů, které Vás, uživatele ENTRY, zbytečně nebude zatěžovat a současně bude splňovat požadavky kladené na tvorbu Kontrolního hlášení. Právě nutnost úprav účetních aktualizací si vyžádala vznik a distribuci verze ENTRY 12/2015, abyste měli možnost pořizování nových údajů v aktualizacích již hned od počátku ledna. Vlastní tvorba Kontrolního hlášení pak bude obsažena ve verzi ENTRY 1/2016, současně s obsahem standardních lednových změn daňových formulářů i dalších novinek možností a ovládání programu.

Dopis s informacemi o seminářích i upgrade je k dispozici ve formuláři Ke stažení
a také pod následujícím odkazem.

Samostatná objednávka seminářů i upgrade je ke stažení pod Ke stažení
a také pod následujícím odkazem.

Objednat upgrade můžete telefonicky či e-mailem na adrese: info@hjsoft.cz.

Tento záznam byl přidán do kategorie Novinky, Upgrady. Uložte si záložku.