Ekonomický software ENTRY – distribuce upgrade 8/2013

Od 21.8.2013 je k dispozici nová verze našeho ekonomického software, upgrade programu ENTRY 8/2013. Verze 8/2013 přináší novinky v podstatě ve všech modulech, stěžejními úpravami jsou však především změna minimální mzdy od 1.8.2013 ve mzdovém modulu a v dalších modulech pak např. hodnocení rizikovosti firem, či možnost práce s tzv. komplety.

V době přípravy analýz tohoto upgrade jsme počítali s tím, že termín dokončení upgrade nebude pevně svázán s žádnou legislativní změnou a tudíž distribuce bude moci proběhnout v poklidu a v souladu s Vaším i naším výběrem zasloužené dovolené. Nicméně politici byli opět proti a tak alespoň Nařízením vlády 210/2013 Sb. změnili s účinností od 1.srpna 2013 výši minimální mzdy a nejnižší úrovně zaručené mzdy, takže firmy používající mzdový modul by měly mít verzi nainstalovánu před zpracováním srpnových mezd. Jinak upgrade tentokrát, na rozdíl od mnoha předešlých, neobsahuje další reakce na významné legislativní změny, avšak na druhou stranu obsahuje řadu významných úprav, jež by měly mnohé z Vás oslovit.

Pro možnost rychlého prověření Vašich obchodních partnerů jsme připravili v ENTRY napojení na systémy Creditcheck a Octopus, díky čemuž Vám ENTRY poskytne hodnocení rizikovosti firem jak ve vlastním adresáři firem tak při pořizování nákupních a prodejních dokladů. Bohaté možnosti hodnocení firem jsou řešeny v rámci upgrade ve všech modulech ENTRY, navíc Vám za úplatu nabízíme speciální samostatný program, sloužící k automatickému pravidelnému, na uživatelské obsluze nezávislému, stahování aktuálních informací, a to jak ze systémů Creditcheck a Octopus, tak i z registru plátců Dph (tj. údaj nespolehlivý plátce aj.). Dále se jedná například v oblasti nákupu a prodeje o úpravy přinášející možnost práce s tzv. komplety, složenými z jednotlivých komponent a automatickým rozpadem kompletu na komponenty ve skladových pohybech dle zadané normy (ve spolupráci s modulem Výrobkové normy). Dalšími novinkami jsou např. v adresáři firem na záložce Pohyby nové detailní informace o dokladech a řádcích dokladů či možnost zobrazení grafické vazby mezi souvisejícími doklady (např. objednávka – prodejka – faktura).

Dopis s informacemi o upgrade je k dispozici ve formuláři Ke stažení a také pod následujícím odkazem.

Dopis a objednávka upgrade jsou ke stažení pod následujícím odkazem.

Objednat upgrade můžete telefonicky či e-mailem na adrese: info@hjsoft.cz.

Tento záznam byl přidán do kategorie Novinky, Upgrady. Uložte si záložku.