18.11.2016 – Upgrade ENTRY 11/2016 a nový modul EET

Od 18.11.2016 je k dispozici nová verze našeho informačního systému, upgrade programu ENTRY 11/2016. Verze 11/2016 reaguje na legislativní změny v modulech Účetnictví, Daňová evidence a Mzdy a dále verze obsahuje úpravy zaměřené na práci se zcela novým podpůrným modulem ENTRY, tj. modulem pro zpracování elektronické evidence tržeb (EET).

V modulech Účetnictví a Daňová evidence upgrade reaguje na novelizaci zákona o DPH k 29.7.2016 a obsahuje nové upravené formuláře Přiznání k DPH (vzor č.20) a Kontrolního hlášení a doplněné kódy DPH. Dle nařízení vlády s účinností od 1.10.2016 byl zaveden režim přenesení daňové povinnosti na poskytnutí vybraných služeb elektronických komunikací a proto je do číselníku Kódů plnění TRCH přidán nový kód 21. Dále dle podnětu Komerční banky, vyplývajícího z nařízení EU, podle něhož od 31.10.2016 musí být všechny SEPA platby importovány ve formátu XML, je v ENTRY řešen nový typ příkazu „4 SEPA platba“. V modulu Mzdy je provedena aktualizace formuláře „Příloha k žádosti o dávku“ na novou verzi formuláře s označením ČSSZ – 89 621 12 – III/2016.

Elektronická evidence tržeb je řešena v programu ENTRY v běžném, tzv. „on-line“, režimu. Zjednodušeně řečeno to znamená, že bude z ENTRY při hotovostním prodeji zasílán na státní server požadavek na identifikační kód a po jeho návratu budou tisknuty doklady obsahující veškeré zákonné náležitosti tzv. „účtenky“. Tato komunikace je v ENTRY řešena v jednotlivých souvisejících aktualizacích (parametricky voleno uživatelem):
- Pokladní příjmové doklady v modulech Účetnictví a Daň.evidence
- Pokladní doklady z prodejek v modulu Prodej
- Úhrady faktur vydaných v modulu Prodej a pohledávek v modulech Účetnictví a Daň.evidence
- Speciální tisk úhradových pokladních dokladů faktur vydaných v modulu Prodej

Dopis s informacemi o seminářích i upgrade je k dispozici ve formuláři Ke stažení
a také pod následujícím odkazem.

Samostatná objednávka seminářů i upgrade je ke stažení pod Ke stažení
a také pod následujícím odkazem.

Objednat upgrade můžete telefonicky či e-mailem na adrese: info@hjsoft.cz.

Tento záznam byl přidán do kategorie Novinky, Upgrady. Uložte si záložku.