9.8.2019 – Upgrade ENTRY 8/2019

Od 9.8.2019 je k dispozici nová verze našeho informačního systému, upgrade programu ENTRY 8/2019. Verze 8/2019 řeší v modulech Prodej, Účetnictví a Daňová evidence problém s končící platností tzv. SSL certifikátu (platný do konce srpna 2019). SSL certifikát je šifrovací certifikát, sloužící pro komunikaci s EET servery a je zabudován přímo v programu ENTRY (na rozdíl od tzv. pokladního certifikátu, který si uživatel generuje sám na Daňovém portálu – viz. informace dále).

Informace k výměně pokladních certifikátů:
Blíží se období, kdy může končit platnost některých pokladních certifikátů, které používáte pro evidenci tržeb. Vydané pokladní certifikáty mají platnost 3 roky. Pokud jste si tedy například zřizovali pokladní certifikát v posledním čtvrtletí roku 2016, bude jeho platnost končit v posledním čtvrtletí 2019 apod. Po vypršení platnosti certifikátu nebude systém evidence tržeb přijímat datové zprávy podepsané neplatným certifikátem. Pokud si tedy pokladní certifikát ve svém pokladním zařízení (tj. v programu ENTRY) nevyměníte včas za nový, nebudou po vypršení platnosti certifikátu vaše tržby zaevidovány.
Budete-li chtít využít naše služby k pořízení a výměně pokladního certifikátu, samozřejmě Vám budou konzultanti HJ-SOFT k dispozici.

Objednat upgrade můžete telefonicky či e-mailem na adrese: info@hjsoft.cz.

Upgrade je určen uživatelům, využívajících v ENTRY modul EET (Elektronická evidence tržeb) a je poskytnut zdarma jako doplňkový upgrade vlastníkům verze ENTRY 7/2019.

Tento záznam byl přidán do kategorie Novinky, Upgrady. Uložte si záložku.